Pawzler Rainbow začetni set – interaktivna pasja igrača

29,99

Dostopnost: Na zalogi

Beginner Set je prava pasja uganka, namenjena za ure zabave in mentalnega stimuliranja. Komplet je prilagojen pasjim mladičem, ki se šele spoznavajo z interaktivnimi igračami.

Beginner Set vsebuje mehanizme za skrivanje priboljškov, vključno s premikanjem drsnika in vrtenjem pokrova, ki spodbuja željo po reševanju pasjih problemov. Poleg tega vključuje posebno podlogo za lizanje.

Napolnite predalčke pawzle s priljubljenimi priboljški psa, običajno hrano ali arašidovim maslom in opazujte, kako raziskuje in odkrivajo skrite nagrade.

Komplet spodbuja samozavest in kognitivni razvoj, hkrati pa krepi vaše vezi z vašim kosmatim prijateljem.

Tehnične lastnosti

Velikost: 24x18x6cm

Set je sestavljen iz:

Pawzler je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Ko ga vzameš iz pomivalnega stroja, ga speri s toplo vodo, da se znebiš morebitnih ostankov.

 

Sestava

Uporaba

Igrajte se skupaj in pozorno opazuj, da svojega psa naučiš kako se igrati s Pawzlerjem. Če tvoj pes začne žvečiti igračo ali kaže druge znake frustracije, ga spodbudi in preusmeri njegovo pozornost na iskanje priboljškov. Igračo lahko tudi odstraniš in jo vrneš, ko se umiri, da se igra nadaljuje.

Nasveti za daljšo obstojnost Pawzlerja:

Pomembno je, da Pawzlerja ne zamenjaš za igračo za žvečenje. To bo pomagalo, da bo igrača zdržala dlje, in kar je še pomembneje, zaščitila tvojega kosmatega prijatelja. Ko najde vse priboljške, odstrani igračo, da preprečiš prekomerno žvečenje.

Preglej tudi morebitne poškodbe in odstrani zlomljene dele. Ne skrbi, v primeru poškodbe ti ni treba kupiti popolnoma nove igrače, saj je vsak del zamenljiv posebej.

Nakupovalna gajba
Pawzler interaktivna igrača za psePawzler Rainbow začetni set – interaktivna pasja igrača
29,99

Dostopnost: Na zalogi

Scroll to Top