logo

Kolektivni dopust do 20.8., uporabi kodo POLETJE za -20%

pawzler -Rainbow set

34,99

Ni na zalogi

Želite biti obveščeni, ko bo izdelek ponovno na voljo?

Pawzler Rainbow set interaktivna sestavljanka za pse, ki bo zabavala tvojega kužka. Ob igri bo uporabil svoje naravne lovske sposobnosti za iskanje skritih priboljškov.

Komplet vključuje mehanizme za skrivanje priboljškov, ki zahtevajo potiskanje drsnika, dviganje pokrova, vlečenje in obračanje pokrova. Vsak komplet vključuje vsaj eno podlago, ki drži posamezne zanke. Predelke lahko napolniš s priboljški, običajno pasjo hrano ali celo z arašidovim maslom, ki ga tvoj pes najde.

Namig: če obrneš rumene in oranžne šape v različnih smereh, lahko spremeniš težavnostno stopnjo igrače.

Šifra: PAWZLER Kategorije: , , ,
, , ,

Tehnične lastnosti

Velikost: 24x18x6cm

Sestava

Uporaba

Pawzler je primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Ko ga vzameš iz pomivalnega stroja, ga speri s toplo vodo, da se znebiš morebitnih ostankov.

Nasveti za daljšo obstojnost Pawzlerja:
Igrajte se skupaj in pozorno opazuj, da svojega psa naučiš kako se igrati s Pawzlerjem. Če tvoj pes začne žvečiti igračo ali kaže druge znake frustracije, ga spodbudi in preusmeri njegovo pozornost na iskanje priboljškov. Igračo lahko tudi odstraniš in jo vrneš, ko se umiri, da se igra nadaljuje.

Pomembno je, da Pawzlerja ne zamenjaš za igračo za žvečenje. To bo pomagalo, da bo igrača zdržala dlje, in kar je še pomembneje, zaščitila tvojega kosmatega prijatelja. Ko najde vse priboljške, odstrani igračo, da preprečiš prekomerno žvečenje.

Preglej tudi morebitne poškodbe in odstrani zlomljene dele. Ne skrbi, v primeru poškodbe ti ni treba kupiti popolnoma nove igrače, saj je vsaka taca zamenljiva posebej.

Gajbica0
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top