logo

Živjo, dobrodošel v Pasji gajbi!
Prejmi 15% popusta pri nakupu nad 50€ s kodo: HUDOKPES

PetBloon - Prevleka za balon

PetBloon

13,50

Dostopnost: Na zalogi

Ali tvoj pes obožuje balone ampak ga tudi takoj poči?

PetBloon prevleka za balon, spremeni balon v najboljšo lahko žogo! Prevleka je zelo vzdržljiva, varna za uporabo, plava na vodi in je primerna za vse velikosti psov, od majhnih do velikih, saj je v resnici le balon z zaščito

Kategorije ,

Velikost:
univerzalna velikost, premer približno 25cm ko napihnemo balon

Sestava:
100% poliester, baloni narejeni iz naravnega lateksa

Kako uporabiš prevleko?

[[{“fid”:”17037″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”petBloon, prevleka in zaščita za balon, pasja igrača navodila”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”petbloon, navodila za uporabo”,”external_url”:””},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:”petBloon, prevleka in zaščita za balon, pasja igrača navodila”,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:”petbloon, navodila za uporabo”,”external_url”:””}},”attributes”:{“alt”:”petBloon, prevleka in zaščita za balon, pasja igrača navodila”,”title”:”petbloon, navodila za uporabo”,”class”:”file-default media-element”,”data-delta”:”2″}}]]

Kaj vsebuje pakiranje?
V pakiranju prejmeš 1x prevleko za balone in 3 balone narejene iz naravnega lateksa, da se zabava lahko začne takoj

Ali je PetBloon varna pasja igrača?
PetBloon je bil zasnovan z mislijo, da naredi balone varnejše in trajnejše za naše kosmatinčke. Prevleke so narejene pod pogoji, da zadoščajo standardom tudi za otroške igrače (EN71 standardi), kar zagotavlja še večjo varnost. V primeru, da balon poči, koščki ostanejo v sami prevleki, in jih pes ne more zaužiti.

Gajbica
V gajbi ni izdelkov!
Nadaljuj z nakupom
Scroll to Top

Dostava in vračila

Dostava:
Za naročila v vrednosti nad 40€ je dostava brezplačna. Vsa naročila prejeta med delovnikom do 15h ure se potrudimo odpremiti še isti dan.

Vračilo:
Če tvojemu kužku izdelek ne odgovarja in je še v originalni embalaži in ne poškodavn, nas pokliči in uredile bomo brezplačno menjavo.

Imaš vprašanje glede izdelka?

"*" indicates required fields

Ime in priimek
This field is for validation purposes and should be left unchanged.