Record Hladilna blazina Džungla

24,5043,51

Končno poletje, sonce, morje in pa bolj vroči dnevi. Nekateri kužki pa težje prenašajo vročino, ampak jim na srečo lahko z lahkoto priskočimo na pomoč z Record hladilno blazino Džungla.

Blazino lahko vzamemo s sabo na pot, jo damo v boks v avtu ali jo imamo na plaži. Mi jo uporabljamo tudi v košari na kolesu, da jim ni tako vroče pri vožnji po mestu.

Tehnične lastnosti

Velikosti:
S: 50×90 cm
L: 80×90 cm

Sestava

Hladilna blazina je izdelana iz močnega in trpežnega najlona, ki ga lahko preprosto obrišeš z vlažno krpo.  Vsebuje nestrupen hladilni gel, ki se aktivira s pritiskom. Ne potrebuje vode, zamrzovanja ali elektrike za delovanje in je zložljiva.

Uporaba

Poseben polnilni gel se ohladi s telesno toploto in poskrbi za ohranjanje sveže površine v stiku s telesom tvojega ljubljenčka. Hladilna blazina se aktivira s pritiskom, ko se pes uleže na blazino in se postopoma ohlaja, kar pomeni, da se tvoj hišni ljubljenček ne bo ulegel na mrzlo površino in doživel šok, ampak se bo blazina skupaj z njegovim telesom postopoma ohlajala.

Vzdrževanje:
Po površini poškropiš vodo in za čiščenje uporabi mehko gobo. Telesna temperatura vašega ljubljenčka bo povzročila, da se hladilna blazina sčasoma segreje. Če želite znižati temperaturo in jo “napolniti”, jo pustite na prostem, tudi v zaprtih prostorih in se bo sama z ne uporabo napolnila.

Hladilne blazine ne čisti z grobo gobico in je ne peri v pralnem stroju ali suši v sušilnem stroju. Ni dobro, če je predolgo izpostavljena soncu. Ko blazino sušite, jo nujno raztegnite in poravnajte in se s tem izognite temu, da bi se polnilni gel v notranjosti premaknil.

Nakupovalna gajba
Record Hladilna blazina Džungla
24,5043,51
Scroll to Top