Suitical Recovery Suit Roza

30,9036,90

Suitical obleka za ogrevanje celotnega telesa tvojega kosmatinčka je profesionalna alternativa stožcu za okoli vratu po operacijah in/ali povoju za celotno telo.

Vsestranski Recovery Suit ščiti tvojega kužka med okrevanje, po medicinskem posegu, ob različnih stanjih kože, pri vročini in svetlobni inkontinenci in še veliko več.

Privošči svojemu najboljšemu prijatelju udobje in svobodo za čim lažje in čim hitrejše okrevanje.

Tehnične lastnosti

Velikosti:

Velikost Dolžina Hrbta
XXXS 22 – 35 cm
XXS 33 – 42 cm
XS 40 – 45 cm
S 43 – 51 cm
S+ 40 – 57 cm
M 55 – 69 cm
M+ 61 – 72 cm
L 67 – 76 cm
XL 74 – 82 cm
XXL 80 – 92 cm

Sestava

Uporaba

Kdaj uporabljati Recovery Suit?
Alternativa stožcu za okoli vratu – Pokriva in ščiti problematična področja pred lizanjem, grizenjem in praskanjem, brez da bi bilo kužku potrebno pokriti celotno glavo in brez omejevanja posledično pa tudi brez stresa za psa.
Po zdravstvenem posegu – ščiti rane in šive na trupu tvojega kužka. Zaradi popolnega prileganja si kuža hitro opomore v popolni svobodi in brez stresa.
Ščiti ob vročini ali inkontinenci – Zmanjša tveganje za krvne madeže in madeže urina v notranjih prostorih. V primeru izgube krvi ali tekočine lahko na notranjo stran obleke ali med dvojno plast naneseš tudi higienski vložek.
Zmanjša izpadanje dlake – Ko kužki menjajo dlako mu lahko, oblečeš recovery suit, ki bo dlako ujel in se tako ne bo znašla po celotnem stanovanju.
HotSpoti in kožne težave – Pokriva in ščiti hotspote, rane in druga kožna stanja. Tako se problematično mesto hitreje zaceli.
Počitek doječim samičkam – pokriva celoten trup in se je z njegovo pomočjo mogoče izogniti naključnemu razmnoževanju. Pomaga psičkam pri odmoru hranjenja mladičkov.

Kako namestimo Recovery Suit?
Recovery Suit je izdelana iz mehkega in raztegljivega visokokakovostnega materiala. Tvojemu kužku se tesno prilega. Spodaj si poglej kako enostavno je kužka tako sleči kot obleči.
1. korak: Zvij Recovery Suit® s srednjo odprtino za glavo v roki. Prepričaj se, da je svetlo modra notranja plast obrnjena navzdol. V odprtino vstavi glavo svojega psa.
2. korak: Sledi vstavljanje ene noge v predvideno manjšo odprtino za nogo in drugo nogo v drugo preostalo manjšo odprtino.
3. korak: Sedaj povleci Recovery Suit® čez telo svojega psa vse do hrbta.
4. korak: Spodnje trebušne lopute je treba potegniti med zadnjimi nogami proti zgornjemu delu blizu osnove repa.
5.korak: Zavaruj dve loputi z zaskoki. Svetujemo, da zapreš vse zaponke, da bo obleka popolnoma na mestu.
6. korak: Dobro si oglej noge, vrat in rep, da vidiš, ali je dovolj prostora za gibanje in dihanje!

Recovery Suit

 

Nakupovalna gajba
Suitical Recovery Suit Roza
30,9036,90
Scroll to Top