Blog

Koristni članki in nasveti

Kako pravilno poskrbeti za seniorčke

Mo je prve sive dlake dobila, ko sva s fantom domov pripeljal Axla. Stara je bila komaj tri leta. Te njene sive dlake so bile posledica stresa, ki ji ga je predstavljal še en kuža v našem okolju, predvsem pa dejstvo, da ni več “edinka”.

Preberi več

Pes ali psička?

Odločitev je padla. Doma ste končno vsi sklepčni, čas je za novega družinskega člana. Ne glede na to ali ste že izbrali pasmo ali pa boste kužka doma posvojili sledi še zadnja odločitev.

Pes ali psička?

Preberi več

5 božičnih jedi, ki jih nikakor ne smeš ponuditi svojemu psu

Božična večerja, vsi smo zbrani za mizo, okoli nas same dobrote.. izpod mize pa nas glede naš kuža. Priznajmo si, težko se upremo tem lepim prosečim učkom, da iz mize ne pade kakšen košček piščančka ali sirčka. So le del družine, tudi oni si zaslužijo kakšen posladek, kajne? Seveda! Ampak ni vsa hrana z mize

Preberi več

Skrb za dlako tvojega psa na dopustu

Danes bomo govorili o tem, kako ustrezno skrbeti za dlako in kožuh tvojega psa med dopustom ter o tem, katere izdelke je priporočljivo vzeti s seboj na poletni dopust. Ne glede na to, ali se odpravljaš na plažo ali v hribe, je pomembno da poskrbiš za zdravje in dobro počutje tvojega ljubljenčka. Preberi si naše

Preberi več
Kako narediti disney poster psa

Kako spremeniš svojega kužka v Disneyevega junaka?

Najbolj luškan internetni trend v zadnjem času. Spremeni svojega psa v risanega junaka! Pripravili sva ti navodila, ti pa ne pozabi poslat svoje umetnine oz. označit @pasjagajba na IG objavi, da vidiva kaj ti je uspelo ustvariti Previous Next Verjetno obstaja več načinov, kako do najbolj luškanih Disney postrov s tvojim kužkom v glavni vlogi.

Preberi več
Nakupovalna gajba
Scroll to Top